AĞABEYLİ’DE PARKE ÇALIŞMASI

Çarşamba, 20.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında bir taraftan yeni yollar açarken, diğer taraftan da mevcut yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİ SAYISI AÇIKLANDI

Çarşamba, 20.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 15.’sini düzenlediği Yaz Spor Okulları’nda öğrenci kayıt sayıları açıklandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9 Mayıs 8 Haziran dönemlerinde kayıt yaptırılan yaz spor okullarına 11 bin öğrenci kayıt yaptırdı.

GÖNÜL GÖZLERİYLE GÖRÜYORLAR

Çarşamba, 20.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iki görme engelli çiftin mutluluğuna ev sahipliği yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü kursiyerlerinden görme engelli Nazım Kürtül ile yine görme engelli Esra Andiç’in nikahları kıyıldı.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN GÖKSUN ZİYARETİ

Çarşamba, 20.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Göksun İlçesinde sanayi sitesinde esnafları ziyaret etti.

KÖPRÜLÜ KAVŞAK GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Salı, 19.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrin çehresinin değişimi ve güzelleşmesi adına çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü önündeki köprülü kavşakta peyzaj ve süsleme çalışmalarını tamamladı.

BÜYÜKŞEHİR ÇAKIROĞLU GRUP YOLUNA DEVAM…

Salı, 19.06.2018

Yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan sıcak asfalt, bir taraftan da sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

YAZ SPOR OKULLARI 29 HAZİRAN’DA AÇILIYOR

Pazartesi, 18.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren yaz spor okullarının açılış tarihleri belli oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenecek Yaz Spor Okulları’nın açılış tarihleri belirlendi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 55 TANE HALI SAHA

Pazartesi, 18.06.2018

Sporun ve sporcunun gelişimine büyük önem veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, mahallelere ve okullara halı saha yapım çalışmalarını devam ettiriyor.

İl genelinde sürdürülen halı saha çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 55 adet halı saha yaptı.

TRABZON CADDESİ’NE İNSAN SELİ

Pazar, 17.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Yayalaştırma Projesi kapsamında, araç trafik yoğunluğunu azaltıp, yaya yoğunluğunu artırdığı Trabzon Caddesi insanların uğrak merkezi oldu.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Pazar, 17.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Babalar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.