BÜYÜKŞEHİR ‘GÜRÜLTÜ’YÜ AZALTACAK

Çarşamba, 21.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi TÜBİTAK ile işbirliğine giderek ‘Hassas Alanlarda Gürültü Azaltımı’ konusunda çalışmalara başladı.

BAŞKAN ERKOÇ: “KAHRAMANMARAŞ’TAN DÜNYAYA MESAJ VERELİM”

Salı, 20.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hafta sonu Kahramanmaraş’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Kahramanmaraşlıların en iyi şekilde karşılayarak bütün dünyaya mesaj vermesi gerektiğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ZEYTİN DALI HAREKÂTINA ZEYTİN FİDANIYLA DESTEK

Salı, 20.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtına destek amacıyla zeytin fidanı dağıtıldı.

KONYA’DA KAHRAMANMARAŞ KURTULUŞ RÜZGARI ESTİ

Pazartesi, 19.02.2018

Konya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, bu hafta sonunda kurtuluş etkinliğini gerçekleştirdi.

TEKKE’DE YIKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 19.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Pazartesi, 19.02.2018

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından 17-19 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya’nın Serik ilçesinde gerçekleştirilen "Geleneksel Sporların İhyası Forumu"nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi örnek gösterildi.

KURTULUŞ DESTANI PANORAMA MÜZESİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Pazartesi, 19.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları tamamlanan Kültürpark içerisinde yer alan Kurtuluş Destanı  Panorama Müzesinin 10.02.2018 Cumartesi günü resmi açılışı gerçekleştirildi.

PARDUS’A İLK GEÇECEK BÜYÜKŞEHİR: KAHRAMANMARAŞ

Cuma, 16.02.2018

Milli İşletim Sistemi olan Pardus’a ilk geçecek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK ULAKBİM’in ev sahipliğinde düzenlenen işbirliği protokolü imza töreniyle, TÜBİTAK tarafından geliştirilen Pardus İşletim Sistemine geçiş çalışmalarını başlattı.

DİRENİŞ’TEN DİRİLİŞE SÖYLEŞİ PROGRAMI

Cuma, 16.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Suffe Kadın Gelişim ve Farkındalık Topluluğu işbriliği ile gerçekleştirilen Direniş’ten Diriliş’e söyleşi programı yapıldı.

TÜGVA GENÇLERİ YEDİKUYULAR’DA

Cuma, 16.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı işbirliği ile düzenlenen etkinlikte gençler Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir araya geldi.

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte gençler kayak yapmanın ve karın keyfini çıkardılar.