PARDUS’A İLK GEÇECEK BÜYÜKŞEHİR: KAHRAMANMARAŞ

Cuma, 16.02.2018

Milli İşletim Sistemi olan Pardus’a ilk geçecek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK ULAKBİM’in ev sahipliğinde düzenlenen işbirliği protokolü imza töreniyle, TÜBİTAK tarafından geliştirilen Pardus İşletim Sistemine geçiş çalışmalarını başlattı.

DİRENİŞ’TEN DİRİLİŞE SÖYLEŞİ PROGRAMI

Cuma, 16.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Suffe Kadın Gelişim ve Farkındalık Topluluğu işbriliği ile gerçekleştirilen Direniş’ten Diriliş’e söyleşi programı yapıldı.

TÜGVA GENÇLERİ YEDİKUYULAR’DA

Cuma, 16.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı işbirliği ile düzenlenen etkinlikte gençler Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir araya geldi.

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte gençler kayak yapmanın ve karın keyfini çıkardılar.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ HASTA TAŞIMA ARACI

Perşembe, 15.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ‘Engelleri Sevgiyle Aşıyoruz’ sloganıyla özel tertibatlı hizmet aracını engelli vatandaşların hizmetine sundu.

ABDULHAMİT HAN KAVŞAĞI AÇILDI

Perşembe, 15.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Abdulhamit Han Kavşağı (Çukurova) araç geçişine açıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAYAK AKADEMİSİ

Perşembe, 15.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi’ni hizmete açmasının ardından Kayak Akademisi’ni de hizmete açtı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan proje kapsamında Yedikuyular Kayak Akademisi’nde eğitimler başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR GÜNDE 2000 KİŞİYE EĞİTİM

Perşembe, 15.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bir günde yaklaşık 2 bin kişiye eğitim verdi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MAKEDON İTFAİYECİLERE EĞİTİM

Perşembe, 15.02.2018

Kısa adı KABİTEM olan ve 2016 Mayıs ayından itibaren Karacasu Mahallesi’nde hizmete giren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi ülkemizin çeşitli illerinden gelen itfaiyecilerin yanı sıra yurt dışından gelen itfaiyecilere de eğitim vermeye başladı.

AVRUPA HEYETİNDEN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Çarşamba, 14.02.2018

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü kutlama etkinliklerine katılmak üzere Avrupa’dan gelen heyet Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YARIM ASIRLIK MUTLULUK DAVETİ

Çarşamba, 14.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği bir programda evliliklerinde 50 yıl ve üzerinde olan çiftleri bir araya getirdi.