YEDİKUYULAR KAYAK MERKEZİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Salı, 19.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi inşaatında telesiyej, teleski gibi halatlı mekanik sistemlerin direklerinin dikilme işleminin tamamlanmasının ardından pist düzenleme ve halatlı sistemlerin çalışması devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR ANDIRIN GRUP YOLLARINDA

Salı, 19.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında yürüttüğü çalışmalara Andırın grup yollarını da ekledi.

KAHRAMANMARAŞ ARAKAN’A SAHİP ÇIKIYOR

Salı, 19.09.2017

Daha önce Bayırbucak Türkmenlerine, Suriye (155 tır yardım) ve Somali’ye yardım kampanyaları düzenleyerek mazlumların yanında olduğunu gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şimdi de Arakan’daki mazlumlar için kolları sıvadı.

DONDURMA TIRININ ONUNCU DURAĞI ANTALYA

Salı, 19.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yurt gezisine çıkan Dondurma Tanıtım Tırı’nın onuncu durağı Antalya oldu.

KONYALILARIN MARAŞ DONDURMASI KEYFİ

Salı, 19.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yurt gezisine çıkan Dondurma Tanıtım Tırı’nın dokuzuncu durağı Konya oldu.

BAŞKAN ERKOÇ: “TÜM GAZİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Pazartesi, 18.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ERKOÇ ODAK NOKTASI’NA KONUK OLUYOR

Pazartesi, 18.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Ülke Tv’de yayınlanan Odak Noktası programının canlı yayın konuğu oluyor.

BÜYÜKŞEHİR ÇUKURHİSAR YOLUNDA

Pazartesi, 18.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Çukurhisar yolunda çalışmalara başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ULUSLARASI SULTANU’S ŞUARA SEMPOZYUMU

Pazartesi, 18.09.2017

Kahramanmaraş’ın tarihini gün ışığına çıkarmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir sempozyuma daha imza atıyor.

EREĞLİ’DE 7‘DEN 70’E MARAŞ DONDURMASI

Pazartesi, 18.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yurt gezisine çıkan Dondurma Tanıtım Tırı’nın sekizinci durağı Ereğli İlçesi oldu.