BÜYÜKŞEHİR’E BİR ÖDÜL DE TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ’NDEN

Salı, 21.11.2017

Son günlerde ödül üstüne ödül alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bir ödül de Antalya’dan geldi.

Antalya’da 15-18 Kasım 2017 tarihleri arasından düzenlenen 25. Yapex Fuarı’nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne uygulama projesi ödülü verildi.

AKOM’DAN YAĞIŞ UYARISI

Pazartesi, 20.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM) vatandaşları yağışlı havalara karşı uyardı.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET

Pazartesi, 20.11.2017

Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir grup öğrenci Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ettiler.

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ’NDEN 5 ŞEHRİN İTFAİYECİLERİNE EĞİTİM

Pazartesi, 20.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Amasya, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Hatay’dan gelen 20 itfaiyeciye eğitim vermeye başladı.

BAŞKAN ERKOÇ TENZİLE ERDOĞAN İHL’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Pazartesi, 20.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

YEDİKUYULAR KAYAK MERKEZİ SEZONA YETİŞECEK

Pazartesi, 20.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi olan Yedikuyular Kayak Merkezi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

KARAMANLI –KISIK YOLU GENİŞLETİLİYOR

Pazartesi, 20.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Bertiz Karamanlı-Kısık Yolunda genişletme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

YEDİKUYULAR YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Pazar, 19.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yapımı devam eden Yedikuyular Kayak Merkezi’nde çalışmalarına devam ederken, bir yandan da bölgeye giden yolda bakım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

ULUSLARARASI ANTİK ÇAĞDA MARAŞ SEMPOZYUMU SONA ERDİ

Pazar, 19.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Antik Çağda Maraş Sempozyumu sona erdi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sempozyuma 70 akademisyen konuşmacı olarak katılırken, sempozyumda 50 bildiri sunuldu.

BAŞKAN ERKOÇ ŞEHİRLER VE GÖÇ KONFERANSINA KATILDI

Cumartesi, 18.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Belçika’nın Mechelen şehrinde düzenlenen ‘Şehirler ve Küresel Göç Konferansı’na katıldı.