BÜYÜKŞEHİR HEMŞİRELERİ UNUTMADI

Perşembe, 18.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Hemşireler Haftası’nda hemşireleri unutmayarak karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.

Hemşireler Haftası sebebiyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi heyeti Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapan 200 hemşir  ve hemşireyi ziyaret edilerek karanfiller ve çeşitli hediyeler verdiler.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ayse Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yasemin Ayranpınar ile Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran’dan oluşan heyet KSÜ Tıp Fakültesi’nde görev yapan hemşir ve hemşireleri görev yerlerinde ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un selamını ileterek hem Hemşireler Haftasını kutladılar hem de çeşitli hediyeler verdiler.