“KUZEY ÇEVRE YOLU ŞEHRİN DOĞUSUYLA BATISINI BAĞLAYACAK”

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kuzey Çevre Yolu’nda yol yapım ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kuzey çevre yolunda birkaç noktada çalışmalar devam ederken yolun tamamı yaklaşık 30 kilometrelik bir güzergâhı kapsıyor.

BAŞKAN ERKOÇ ALİYA İZZETBEGOVİÇ PARKI’NDA

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda gezi ve incelemelerde bulundu.

Ağcalı Vadisi’nde yapım çalışmaları devam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda yapım çalışmaları tamamlanarak hizmete giren Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda gezi ve incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, Ağcalı Vadisi’nde çalışmaların devam edeceğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MODERN DÖNEL KAVŞAK KULLANIM KILAVUZU

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi trafikteki sürücüleri bilgilendirmek adına akıllı kavşaklarla ilgili broşür hazırladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkalığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlanan Modern Dönel Kavşakların Kullanım kılavuzu yayımlandı.

BAŞKAN ERKOÇ: “DAHA GÜZEL BİR ÇEHRE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’a daha güzel bir çehre için gayret ettiklerini söyledi.

Yapımı tüm hızıyla devam eden Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, yürütülmekte olan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

MARKA ŞEHİRDE ÖNEMLİ ADIM

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYANLARA YÜRÜYÜŞ

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinin Fitness Salonlarına katılan bayanlara doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN GÖKSUNLU ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Göksun’da kutlandı.

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıl dönümü nedeniyle Göksun’da çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EYLEM PLANI

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş İklim Değişikliği Eylem Planı Çalışması Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya başkanlığında yapılan toplantıya ilgili kurumların temsilcileri katılırken, Kahramanmaraş İklim Değişlikliği Eylem Planı üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, yapılacak çalışmalar belirlendi.

MİLLİ EGEMENLİK EKMEĞİ YAPTILAR

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kadın ve Demokrasi Derneği(KADEM) ve Down Sendromlular Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİM SAHA HİZMETİ

Pazartesi, 24.04.2017

Sporun ve sporcunun gelişimine büyük önem veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullara sentetik çim serim çalışmalarını devam ettiriyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sporun gelişimi adına alt yapı ve tesis çalışmalarına aralıksız devam ederken, çim saha yapım çalışmalarının yanı sıra sentetik çim serim çalışmalarına da devam ediyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 24.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt çalışmaları Haydarbey Mahallesinde başladı.