BAŞKAN ERKOÇ NTV’DE CANLI YAYINDA

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, NTV’de canlı yayınlanan Finans Kafe programına konuk olacak.

NTV’de Melda Yücel Kocaalp’in sunduğu Finans Kafe Programına canlı yayın konuğu olacak olan Başkan Erkoç, Kahramanmaraş gündemine ilişkin bilgiler aktaracak.

GAZİANTEP’TE MARAŞ DONDURMASI RÜZGARI

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yurt gezisine çıkan Dondurma Tanıtım Tırı’nın on dördüncü durağı Gaziantep oldu.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN TUGAY KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 2. Zırhlı Tugay Komutanlığını ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR KUZGUN GRUP YOLUNDA

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Andırın İlçesine bağlı Kuzgun-Gökömerli Mahalleleri Grup yolunda yol yapım ve onarım çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi asfalta hazırlık çalışması yapıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BALIKLI GÖL’DE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerinde Elbistan İlçesi Kalealtı Mahallesi’nde çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

HATAYLI’LARIN MARAŞ DONDURMASI SEVİNCİ

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yurt gezisine çıkan Dondurma Tanıtım Tırı’nın on üçüncü durağı Hatay oldu.

BAŞKAN ERKOÇ: “DONDURMA SEKTÖRÜ İÇİN ORGANİZE SANAYİ PLANLIYORUZ”

Çarşamba, 20.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu yıl ilk defa yapılacak 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali öncesi basın mensupları ile bir araya geldi.

KARAKUCAK GÜREŞ FESTİVALİNDE ÖDÜL: ALTIN KEMER

Çarşamba, 20.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 27.’si düzenlenecek olan Geleneksel Karakucak Güreş Festivali ödülünün bu yıl Altın Kemer olacağı belirtildi.

55 YIL SONRA AYAKLARI ÜZERİNDE DURDU

Çarşamba, 20.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik alanında hizmetlerine aralık vermeden devam ediyor.

TOPLU TAŞIMA HATLARINDA REVİZYON

Çarşamba, 20.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları güzergahında yeni düzenlemeler getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğünce yapılan düzenlemelerde HPRS 9, HPRS 11, HPRS 24 ve HPRS 30 hatlarında revizyona gidildi.