BAŞKAN ERKOÇ’TAN RAMAZAN AYI MESAJI

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan ayının tüm güzelliğiyle geldiğini vurguladığı mesajında Başkan Erkoç; “Tüm hemşehrilerimizin, gelişiyle memnun gidişiyle mahzun eden Ramazanı Şerifini tebrik ederim” dedi.

ZABITA’DAN RAMAZAN DENETİMİ

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Zabıtası Ramazan ayı dolayısıyla fırınları denetledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Zabıta Şube Müdürlüğü ekiplerince ekmek üretimi yapılan fırınlar tek tek denetlendi.

ATIKSU ARITMA TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği desteğiyle yapacağı Atıksu Arıtma Tesisinin yapım çalışmaları devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAK YOLU PROJESİ

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kurtuluş Savaşı destanının önemli aşamalarından biri olan Bayrak Olayının canlandırılması için Kahramanmaraş Kalesinde proje hazırlanması için bir toplantı gerçekleştirildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni yol yapım çalışmalarının yanı sıra kavşak düzenleme çalışmalarına da devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN OKULLARDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullarda başlattığı çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ELBİSTAN’A REKREASYON ALANI

Perşembe, 25.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan’da Ceyhan Nehri kıyısına yapılacak rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.

Beraberinde Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Ceyhan Nehri kenarına yapılacak ve toplam 90 bin dönüm alan üzerine kurulacak Rekreasyon alanında incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

BAŞKAN ERKOÇ ELBİSTAN HALİ’NDE

Perşembe, 25.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan Yaş Sebze ve Meyve Halinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Elbistan Yaş Sebze ve Meyve halinde gezi ve incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, burada hal esnafları ile çay içerek sohbet etti.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEHİT AİLELERİNE GEZİ

Perşembe, 25.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan şehit ailelerine bir gezi düzenleyerek yemekte hepsini bir araya getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü organizesiyle yapılan etkinlikte il genelindeki 220 kişi Afşin’deki Eshab-ı Kehf Külliyesine götürülerek gezdirildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TİYATRO: REİS BEY

Perşembe, 25.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında Reis Bey oyununu tiyatroseverlerin beğenisine sundu.

Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in kaleme aldığı Reis Bey adlı oyun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları tarafından sahnelendi.