KARAZİYARET TAZİYE VE SOSYAL TESİSİNDE SONA DOĞRU

Cuma, 24.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye tarafından Karaziyaret Mahallesinde yapımı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi inşaatında sona yaklaşıldı.

NURHAK’TA ÇANAKKALE KONFERANSI

Cuma, 24.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Nurhak İlçe Belediyesi tarafından ortaklaşa  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma programları kapsamında ‘’Çanakkale Geçilmez ve Çanakkale’nin Maraşlı Şehitleri’’ konferansı düzenlendi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN SENTETİK ÇİM SERİMİ

Cuma, 24.03.2017

Sporun gelişimi adına alt yapı ve tesis çalışmalarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çim saha yapım çalışmalarının aynı sıra sentetik çim serim çalışmalarına da devam ediyor.

İl genelinde ihtiyaç olan bölgelerde sentetik çim serimi yapan Büyükşehir Belediyesi 7 bin 200 metrekare alanı sentetik çim serimi ile kaplayarak hizmete sundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAŞLILARA ÖZEL GEZİ

Cuma, 24.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin sosyal aktivitelere yönelik hizmetleri devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle etkinlikler zincirine bir halka daha ekledi.

BÜYÜKŞEHİR’İN CADDELERİNDE RENK CÜMBÜŞÜ

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilkbaharın yaşandığı şu günlerde yaklaşık 2 milyon çiçeği toprakla buluşturdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre düzenleme ve güzelleştirme adına yaptığı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AĞAÇ ve FİDAN DİKİMİ

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilkbaharla birlikte ağaçları ve fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince şehrimizin muhtelif yerlerinde ağaç ve fidan dikim çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ‘OKULUNU ŞAMPİYON YAP’ PROJESİ

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza atarak ‘Okulunu Şampiyon Yap’ projesini hayata geçiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından 5 Nisan Madalya Gününü Anma Turnuvası projesinde okulların takımları yarışacak.

ÇAĞLAYANCERİT’TE ÇANAKKALE KONFERANSI

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Çağlayancerit Belediyesi işbirliğinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma programı kapsamında ‘’ ’Çanakkale Geçilmez ve Çanakkale’nin Maraşlı Şehitleri’’ konferansı düzenlendi.

Program Hafız Muhammet Bıçak tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 8. ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASI

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvası’nın bu yıl 8.’si düzenlenecek.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN TAZİYE MESAJI

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Hakkari Çukurca’da şehit olan hemşehrimiz Onur Deniz için bir taziye mesajı yayınladı.