AKSU MAHALLESİNE HALI SAHA YAPILIYOR

Pazartesi, 13.02.2017

Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahası yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı’nda sentetik halı saha yapım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Dulkadiroğlu İlçesi Aksu Mahallesi Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı’nda halı saha yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Dulkadiroğlu ilçesi Aksu Mahallesi Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı’nda 22 x 40 metre ebatlarında 1 adet sentetik çim halı saha yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Daha önce Doğukent, Karaziyaret, Pazarcık İlçesi Ufacıklı, Ekinözü İlçesi, Gençosman ve Kanuni, Nurhak Kullar ve Tatlar, Gayberli ve Malik ejder Mahallelerine yapılan 13 adet halı sahanın ardından Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı’na yapılan halı sahanın tamamlanarak hizmete girmesi ile bu sayı 14’e yükselecek.

Gençlerin spora kazandırılması amacıyla bu alanda yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi halen Menzelet Mesire Alanı’nda halı saha yapım çalışmalarına devam ediyor.