KİTAP FUARI SONA ERDİ

Pazartesi, 23.10.2017

Kahramanmaraş 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı 22 Ekim 2017 Pazar günü saat 22.00’de sona erdi.

ÜNAL’DAN KİTAP VE KÜLTÜR FUARI’NA ZİYARET

Pazartesi, 23.10.2017

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nı ziyaret etti.

ÜNAL’DAN YEDİ GÜZEL ADAM’A ZİYARET

Pazartesi, 23.10.2017

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal yapım çalışmalarında sona gelinen Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

BAKAN ARSLAN’DAN KAHRAMANMARAŞ ZİYARETİ

Pazartesi, 23.10.2017

Bir dizi ziyaretler ve açılışlar için Kahramanmaraş'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yapımı devam eden Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzerinde bulunan tünelleri yerinde inceleyerek, çalışmaların 2 yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.

MUSUL - KERKÜK PETROLLERİ ve SULTAN ABDULHAMİT HAN

Pazartesi, 23.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda etkinlikler kapsamında panel ve söyleşiler yapıldı.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi Söyleşi Salonu’nda geçekleştirilen söyleşinin bu seferki konuğu Mustafa Armağan oldu.

TÜRKİYE’NİN BİR MESELESİ KONUŞULDU

Pazartesi, 23.10.2017

Kahramanmaraş 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında yapılan söyleşide Türkiye’de Bir Mesele Olarak İslam Konu’lu söyleşi gerçekleştirildi.

DENİZ ERTEN’LE SÖYLEŞİ

Pazartesi, 23.10.2017

Kahramanmaraş’ta 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında yapılan panel ve söyleşilerden biri de Deniz Erten’le söyleşi oldu.

II. ABDULHAMİT HAN’IN DİNİ ve MİLLİ HASASİYETLERİ ANLATILDI.

Pazartesi, 23.10.2017

Kahramanmaraş 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında yapılan söyleşide “II.Abdulhamit Hanın Dini ve Milli Hassasiyetleri“ üzerinde duruldu.

İHANET VE DİRENİŞ ANLATILDI

Pazar, 22.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kahramanmaraş 4. Uluslararası kitap ve kültür fuarı kapsamında söyleşi, panel ve konferans etkinlikleri devam ediyor.

BAŞKAN ERKOÇ, KİTAP FUARI’NDA…

Cumartesi, 21.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nı gezdi.