KIBRIS MEYDANI’NDA HUMMALI ÇALIŞMA

Salı, 23.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Caddesi’ni yayaların hizmetine açma projesi için start verdi.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce hayata geçirilecek proje kapsamında Trabzon Bulvarı araç trafiğinden ziyade yayalara hizmet vermesi amaçlanıyor.

BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN AYINA HAZIR

Salı, 23.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, halkımızın dolu dolu bir Ramazan ayı geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI

Salı, 23.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması “Madalyalı Şehir Kahramanmaraş” konulu fotoğraf yarışmasına gönderilen eserler incelenmeye başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi başkanlığı Mesleki Eitim Şube Müdürlüğü’nce organize edilen yarışmaya gönderilen eserler jüri üyeleri tarafından incelenmeye başlandı.

VEKTÖRLE MÜCADELEDE FARKLI METOD

Salı, 23.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş’a ilkleri sunmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz aylarına hazırlık maksadıyla yürüttüğü vektörle mücadele çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MENFEZ ÇALIŞMALARI

Salı, 23.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi grup yollarında yol genişletme ve menfez çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda bir taraftan yol genişletme çalışmaları devam ederken diğer taraftan da sanat yapıları devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

Salı, 23.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin okullarda öğrencilere yönelik eğitim seminerleri İş Sağlığı ve Güvenliği konusu ile devam etti.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğünce Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri son sınıf öğrencilerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda eğitim verildi.

EDEBİYAT MÜZESİNDE RESTORASYON ÇALIŞMASI

Pazartesi, 22.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekânlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor.

İLK EĞİTİM BİNASI

ÇOK KATLI OTOPARKTA KATLAR YÜKSELİYOR

Pazartesi, 22.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark sorununu çözmek için kısa süre önce yapımına başlanan Arasa Çok katlı Otopark inşaatı hızla devam ediyor.

Arasa Camii yanında inşaatına başlanan 1000 araçlık otoparkta C blok tamamlanırken, B1 ve A1 blokların birinci katları çıkılmaya başlandı.

MİLLİ İRADE MEYDANI ve YERALTI OTOPARK

Pazartesi, 22.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehir merkezine nefes aldıracak olan  “Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark” projesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN RAMAZAN GIDA PAKETİ

Pazartesi, 22.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardım paketleri dağıtımına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü bu sene 30 araç ve 108 personelle, tüm İlçelerde ihtiyacı olan aileleri belirleyerek Ramazan ayı gıda paketi dağıtımına devam ediyor.