BÜYÜKŞEHİR’DEN 79 NOKTADA YOL ÇALIŞMASI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü yol yapım ve onarım rakamları açıklandı.

İLK 7 AYDA 534 TON TIBBI ATIK TOPLANDI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü temizlik ve çevre bakım çalışmaları kapsamında 534 ton tıbbı atık topladı.

FINDIKLIKOYAK GRUP YOLUNDA CRS BAŞLADI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Göksun Fındıklıkoyak Grup yolunda çalışmalara başladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt çalışmaları il genelinde hız kesmeden devam ediyor.

GENEL SEKRETER YARDIMCISI BÜLBÜL: “GERÇEK BİR MEYDAN HÜVİYETİNE KAVUŞMUŞ OLACAK”

Salı, 15.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Bülbül, basın mensupları ile Trabzon Caddesini gezerek bilgilendirmelerde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE DOSTU ÜRETİM

Salı, 15.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kendi kurduğu çevre dostu tesislerinde ürettiği asfaltla yol yapım çalışmalarını yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Asfalt Üretim Şantiyesi doğalgazla çalışan tam bir çevre dostu tesis olarak göze çarpıyor.

BAŞKAN ERKOÇ KUZEY ÇEVRE YOLUNDA…

Salı, 15.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Kuzey Çevre Yolunda incelemelerde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE KARŞILAMA

Salı, 15.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ne kurduğu standla öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 3 HALI SAHA YAPIMI DAHA

Salı, 15.08.2017

Sporun ve sporcunun gelişimine büyük önem veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullara sentetik çim serim çalışmalarını devam ettiriyor.

İl genelinde ihtiyaç olan bölgelerde sentetik çim serimi yapan Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 15 bin metrekare alanı sentetik çim serimi ile kaplayarak hizmete sundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN PEYZAJ DÜZENLEMESİ

Salı, 15.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü peyzaj düzenleme çalışmaları ile şehrimizi her geçen gün daha da güzelleştiriyor.

KURBAN SATIŞ YERLERİ HAZIRLANDI

Salı, 15.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kurbanlık satılacak alanlarda gerekli düzenlemeleri tamamladı.