BÜYÜKŞEHİR’E ÖZEL ZİYARET

Perşembe, 19.04.2018

Otistik Çocuklar Eğitim ve Spor Derneği yöneticileri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Otistik Çocuklar Eğitim ve Spor Derneği yöneticileri, çocuklar ve aileleri ile birlikte ziyaret ettiler.

BÜYÜKŞEHİR’E BİR ÖDÜL DE TARIMDAN GELDİ

Perşembe, 19.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Konya’da düzenlenen Altınbaşak Tarım Şehirler Yarışması’ndan 1. Ödülüne layık görüldü.

ANDIRINLI MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Perşembe, 19.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde vektörlerle mücadeleye ilişkin muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ BİR KURS DAHA

Perşembe, 19.04.2018

İnsanları meslek edindirmek ve el becerilerini, geliştirmek üzere hizmetlerine aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bir kursu daha hizmete sunuyor.

GÖKSUNLU MUHTARLARA VEKTÖR MÜCADELESİ ANLATILDI

Çarşamba, 18.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde vektörlerle mücadeleye ilişkin bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

AHŞAP ATÖLYESİNDEKİ YANGINA HIZLI MÜDAHALE

Çarşamba, 18.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin bir ahşap atölyesinde çıkan yangına anında müdahale ederek yangın büyümeden söndürdüğü belirtildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN OTİZM FARKINDALIK PROGRAMI

Çarşamba, 18.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sütçü İmam Üniversitesi  (KSÜ) ve Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) işbirliği ile otizm farkındalık programı gerçekleştirildi.

BÜYÜKŞEHİR VEKTÖRLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Salı, 17.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde eş zamanlı olarak vektörle mücadele konusunda çalışmalara aralıksız devam ediyor.

ZEMİN DÖŞEMELERİNE BAŞLANDI

Pazartesi, 16.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark çalışmalarında otopark inşaatının tamamlanmasının ardında zemin döşemelerine başlandı.

KEÇE TASARIM KURSU DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 16.04.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik verilmekte olan Keçe Tasarım Kursu tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaziyaret Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nde Mart ayında başlayan Keçe Tasarım Kursu’na 40 kursiyer katılıyor.