BÜYÜKŞEHİR, GÜREŞ CAMİASINI YEMEKTE BULUŞTURDU

Cumartesi, 25.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi güreş camiasını akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Kahramanmaraş’ta 24 Mart Cuma günü başlayan ve üç gün sürecek olan Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonası için ilimizde bulunan güreşçiler ve şehrimizin güreş camiası akşam yemeğinde bir araya geldiler.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ELBİSTAN CEYHAN NEHRİ KIYISINA REKREASYON ALANI

Cuma, 24.03.2017

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan için de kolları sıvadı.

Elbistan’da bulunan Ceyhan Nehri kıyısına yapılacak rekreasyon alanı için kolları sıvayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 90 dönümlük bir alanı kapsayacak çalışmalara başladı.

KARAZİYARET TAZİYE VE SOSYAL TESİSİNDE SONA DOĞRU

Cuma, 24.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye tarafından Karaziyaret Mahallesinde yapımı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi inşaatında sona yaklaşıldı.

NURHAK’TA ÇANAKKALE KONFERANSI

Cuma, 24.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Nurhak İlçe Belediyesi tarafından ortaklaşa  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma programları kapsamında ‘’Çanakkale Geçilmez ve Çanakkale’nin Maraşlı Şehitleri’’ konferansı düzenlendi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN SENTETİK ÇİM SERİMİ

Cuma, 24.03.2017

Sporun gelişimi adına alt yapı ve tesis çalışmalarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çim saha yapım çalışmalarının aynı sıra sentetik çim serim çalışmalarına da devam ediyor.

İl genelinde ihtiyaç olan bölgelerde sentetik çim serimi yapan Büyükşehir Belediyesi 7 bin 200 metrekare alanı sentetik çim serimi ile kaplayarak hizmete sundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAŞLILARA ÖZEL GEZİ

Cuma, 24.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin sosyal aktivitelere yönelik hizmetleri devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle etkinlikler zincirine bir halka daha ekledi.

BÜYÜKŞEHİR’İN CADDELERİNDE RENK CÜMBÜŞÜ

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilkbaharın yaşandığı şu günlerde yaklaşık 2 milyon çiçeği toprakla buluşturdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre düzenleme ve güzelleştirme adına yaptığı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AĞAÇ ve FİDAN DİKİMİ

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilkbaharla birlikte ağaçları ve fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince şehrimizin muhtelif yerlerinde ağaç ve fidan dikim çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ‘OKULUNU ŞAMPİYON YAP’ PROJESİ

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza atarak ‘Okulunu Şampiyon Yap’ projesini hayata geçiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından 5 Nisan Madalya Gününü Anma Turnuvası projesinde okulların takımları yarışacak.

ÇAĞLAYANCERİT’TE ÇANAKKALE KONFERANSI

Perşembe, 23.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Çağlayancerit Belediyesi işbirliğinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma programı kapsamında ‘’ ’Çanakkale Geçilmez ve Çanakkale’nin Maraşlı Şehitleri’’ konferansı düzenlendi.

Program Hafız Muhammet Bıçak tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.