ÇAĞLAYANCERİT’TE KAR TEMİZLİĞİ

Salı, 23.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YARALI KÖPEĞE CERRAHİ MÜDAHALE

Salı, 23.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir ihbar üzerine harekete geçerek yaralı bir sokak köpeğine cerrahi müdahalede bulundu.

YEDİKUYULAR YOLUNUN ASFALTI TAMAMLANDI

Salı, 23.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmete sunulan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne giden yolda asfalt çalışmalarını tamamladı.

AKOM’DAN KAHRAMANMARAŞ'A YAĞIŞ UYARISI

Pazartesi, 22.01.2018

Kısa adı AKOM olan Afet Koordinasyon Merkezi meteoroloji verilerine göre ilimizde meydana gelecek aşırı yağışlara karşı vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.

BAŞKAN ERKOÇ YEDİ GÜZEL ADAM EDEBİYAT MÜZESİ’NDE

Pazartesi, 22.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyon çalışmalarında sona gelinen Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

İSTİŞARE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 22.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yerel Buluşmalar İstişare Toplantısı’nın üçüncüsü Dulkadiroğlu İlçesi Mahalle muhtarları ile gerçekleştirdi.

ÇUKUROVA TÜNEL KAVŞAK’A İLK ASFALT

Pazartesi, 22.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Çukurova Tünel Kavşak Projesinde ilk asfalt dökülmeye başlandı.

Yapımı hızla devam eden Çukurova Tünel Kavşak’ta forekazık çalışmaları ve kirişlerin atılmasının ardından zemin toprağı alımına başlanmıştı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR YOL DAHA

Pazartesi, 22.01.2018

Kahramanmaraş’ta ulaşım sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir mevcut yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da yeni yolların yapımına devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Pazartesi, 22.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle çocuklara Milano Sirki’ni getirtti.

YEDİKUYULAR’A OTOBÜS SEFERİ TATİL BOYUNCA HER GÜN

Pazartesi, 22.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Yedikuyular Kayak Merkezi’ne hafta sonu başlattığı otobüs seferleri yarıyıl tatili boyunca her gün olarak düzenlenecek.