BÜYÜKŞEHİR’DEN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EYLEM PLANI

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş İklim Değişikliği Eylem Planı Çalışması Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya başkanlığında yapılan toplantıya ilgili kurumların temsilcileri katılırken, Kahramanmaraş İklim Değişlikliği Eylem Planı üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, yapılacak çalışmalar belirlendi.

MİLLİ EGEMENLİK EKMEĞİ YAPTILAR

Salı, 25.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kadın ve Demokrasi Derneği(KADEM) ve Down Sendromlular Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİM SAHA HİZMETİ

Pazartesi, 24.04.2017

Sporun ve sporcunun gelişimine büyük önem veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullara sentetik çim serim çalışmalarını devam ettiriyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sporun gelişimi adına alt yapı ve tesis çalışmalarına aralıksız devam ederken, çim saha yapım çalışmalarının yanı sıra sentetik çim serim çalışmalarına da devam ediyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 24.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt çalışmaları Haydarbey Mahallesinde başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYANLARA ŞEHİR TURU

Pazartesi, 24.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle temsilcilerine yönelik düzenlenen, Mikro Kredi kullanan bayanlara günü birlik şehir turu düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mikro Kredi mahalle temsilcilerine Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu projeleri tanıtım amacıyla gezi turu düzenledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

Pazartesi, 24.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara bir program hazırladı.
Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıl dönümü nedeniyle KAFUM Fuar Merkezinde çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

YAŞAMLARINA HAREKET KATIP, SAĞLIĞA ADIM ATTILAR

Pazartesi, 24.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve KAMİMDER (Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği) topluluğunun “Yaşamınıza hareket katın sağlığa adım adın” sloganı ile doğa yürüyüşü yaptı.

BÜYÜKŞEHİR PAZARCIKLI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Pazartesi, 24.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pazarcık’ta  kutlandı.
Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıl dönümü nedeniyle Pazarcık’ta çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN EBRU KURSU SERGİSİ

Pazartesi, 24.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde düzenlenen ebru kurslarına katılan kursiyerlerin oluşturduğu kişisel sergi açılıyor.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları bünyesinde Ebru kursuna katılan kursiyerlerin yaptığı eserler iki gün boyunca açık kalacak.

ÖZEL ÇİÇEKLERDEN KUTLU DOĞUM GÜL’Ü

Pazartesi, 24.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kutlu doğum haftası sebebiyle resim kursunda gül deseni çalışıldı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren resim kursu Kutlu Doğum haftası etkinliği olarak lavi tekniğiyle gül deseni çalışıldı.