GÖKSUN’DA MUTLU AİLE SEMİNERİ

Pazartesi, 28.12.2015
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki aile seminerlerine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından Göksun’da organize edilen seminerde mutlu aile olmanın sırları anlatıldı. Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran ve Aile Danışmanı Sosyolog Zehra Armut tarafından Göksun Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlenen seminerde Erdemli Nesiller İçin Mutlu Aile konularında bilgiler verilerek ailede mutluluğu yakalamanın yolları anlatıldı. Göksun İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu hocalarına ve Göksunlu hanımlara verilen seminere 157 kişi katıldı. Aile İçi İletişim ve Etkili Ebeveynlik konularının ele alındığı seminerde aynı zamanda katılımcılardan gelen sorular da cevaplandırıldı.