AİLE İÇİ İLETİŞİM KONFERANSI

Salı, 08.12.2015
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi “Aile İçi İletişim” konulu konferansla Kahramanmaraş Halkına çok önemli bilgiler aktardı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen konferansa Prof. Dr. Nevzat Tarhan konuşmacı olarak katıldı. Evlilik okulu proje kapsamında Prof. Dr. Nevzat Tarhan “Aile İçi İletişim” başlıklı konferansta katılımcılara evlilik üzerine bilgilendirmeler yaptı. Evlilik okulu öğrencileri ve Kahramanmaraş halkının yoğun ilgi gösterdiği konferansta Prof. Dr. Tarhan, mutlu ailenin püf noktalarını anlatarak katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.   Konferansın sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. M. Fetih Yanardağ, Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a Madalya Beratı hediye etti.