70 YETİM GİYDİRİLDİ

Perşembe, 16.07.2015
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Bir Çocuk Bir Tebessüm’ kampanyasında Ramazan Bayramı öncesi 70 yetim çocuk giydirildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğünce organize edilen kampanya neticesince bazı hayırsever vatandaşlarımız yetim çocuklara bayramlık alarak onları giydirdi. ‘Bir Çocuk Bir Tebessüm’ kampanyası çerçevesince çocuklar mağazalara götürülerek giydirildiler. Kampanyaya destek veren bazı hayırsever vatandaşlar bizzat kendileri mağazalara giderek çocukları giydirirken, mağazaya gelme fırsatı olmayan çocukların da evlerine gidilerek bayramlıkları teslim edildi. Çocukların kendi gönüllerince giyeceklerini seçtikleri kampanya Ramazan Bayramı sonrası da devam edecek.