ARAÇ YANGINLARI SAYISINDAKİ ARTIŞ ENDİŞELENDİRİYOR

Salı, 09.06.2015
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin bir araç yangınına 3 dakika içerisinde müdahale ettiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada: “6 Haziran 2015 tarihinde saat 15.03’te, İlimiz merkez Gayberli Mahallesi, 17. Sokakta park halindeki bir araç belirlenemeyen bir sebeple alev aldı. Olay yerine en yakın konumdaki Barbaros İtfaiye Grubumuz 3 dakika içinde yangına müdahale etti. Kısa zamanda alevleri söndüren ekibimiz, yaptığı incelemede yangının elektrik sistemindeki bir arızadan meydana geldiğini tespit etti. Yangın sırasında araç sahibinin araçta bulunmaması olası bir faciayı önledi ancak, büyük bölümü alevler içinde kalan araç kullanılmaz hale geldi” denilerek bilgi verildi.