BAŞKAN ERKOÇ ELBİSTAN’DA…

Perşembe, 04.06.2015
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükyapalak, Çatova ve Doğan Mahalleri başta olmak üzere çok sayıda mahalleyi ziyaret eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Elbistan’a bağlı uzak mahallelerde de incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, gezdiği yerlerde büyükşehir olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. Elbistan Elembey Mahallesi’nden tüm Kahramanmaraşlılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yoğun bir şekilde mahalle ziyaretlerinde bulunduklarına dikkat çekerek: “Yoğun bir şekilde mahallelerimizi ziyaret ediyor vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Biz göreve gelirken her noktaya hizmet sloganı ile yola çıktık. Büyükşehir Belediyesi olarak aziz hemşehrilerimizi en iyi şartlarda yaşatmak için çalışıyoruz. Merkezde ki mahalleler nasılsa Elbistan’a ve diğer ilçelerimize bağlı mahallelerde aynı olacak. Gerekli ihalelerimizi yaptık. Özellikle grup yollarımızda yoğun çalışıyoruz. Fen İşleri Daire Başkanlığımızı çok güçlü hale getirdik. Yaklaşık 10 milyon TL’lik ekipman desteği sağladık. Bunun dışında 160 milyonluk bir asfalt ihalesi yaptık. Kahramanmaraş’ımızın dört bir yanında çalışıyoruz” diye konuştu.