CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET

Cuma, 22.05.2015
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenleri için geldiği Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Müftülük Meydanı’nda yapılan toplu açılış törenlerinin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediye Şeref Defterini imzaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’a Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyasını inceleyerek, Başkan Erkoç’tan bilgiler aldı. Hediye takdiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılarak, Kahramanmaraş Valiliği’ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Başkan Erkoç, Genel Sekreter İbrahim Ulaş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile diğer ilgililer karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ile diğer ilgililer katıldı.