PAZARCIKTA ENGELLİLER ŞÖLENİ

Pazartesi, 18.05.2015
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 10-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla Pazarcık ilçesinde Celal Doğan Parkında düzenlediği etkinlikte engelliler gönüllerince eğlendiler. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince organize edilen programa Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Nadir Aras, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosya İşler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ve ilçede görev yapan Daire Müdürleri, veliler ve Engelli çocuklar katıldı Pazarcık ilçesinde düzenlenen program açılış konuşmaları ile başladı. İlk olarak kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un selamını iletti. Şube Müdürü Akşam, Büyükşehir Belediyesi olarak Engelliler Şube Müdürlüğünün kurulduğunu ve il genelinde engelli kardeşlerimize hizmet verildiğini söyledi. Daha sonra kürsüye gelen Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ‘’Pazarcık ilçesinde engellilere yönelik hizmetlerin artırılacağını, Etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum’’dedi. Konuşmaların ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’ndan sanatçıları sahne aldılar. Şarkılar ve Türküler eşliğinde engelliler gönüllerince eğlendiler. Etkinlikte çocuklara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan çeşitli hediyelerin yanı sıra patlamış mısır, pamuklu şeker, balon ikram edildi.