BAŞKAN ERKOÇ TÜNEL KAVŞAKTA İNCELEMELERDE BULUNDU

Cuma, 15.05.2015
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Ulucamii Tünel Kavşak çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Genel Sekreter İbrahim Ulaş ile birlikte Ulucamii Tünel Kavşak çalışmalarını yerinde inceleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Fen İşleri Dairesi Başkanı Harun Buz’dan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. İncelemeler sırasında Başkan Erkoç, çalışmaları seyreden vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmaların biran önce bitirilerek trafiğin rahatlatılacağını söyledi. Başkan Erkoç, forekazık çalışmaları tamamlanmak üzere ve akabinde Şekerdere yolunun prefabrik kirişleri hazırlanıyor. Tünel Kavşağımızı Temmuz-Ağustos gibi ulaşıma açarak trafiği rahatlatmayı hedefliyoruz” dedi.