AFŞİN’DE ENGELLİLERE ŞÖLEN

Cuma, 15.05.2015
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 10-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla Afşin’de düzenlediği etkinlikte engelliler gönüllerince eğlendiler. Afşin’de düzenlenen program açılış konuşmaları ile başladı. İlk olarak kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un selamını iletti. Şube Müdürü Akşam, Büyükşehir Belediyesi olarak Engelliler Şube Müdürlüğünün kurulduğunu ve il genelinde engelli kardeşlerimize hizmet verildiğini söyledi. Daha sonra kürsüye gelen Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş ise Afşin’de engellilere yönelik hizmetlerin artırılacağını söyledi. Konuşmaların ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’ndan Ozan Nuri ve Ozan Rıza sahne aldılar. Ozanların seslendirdiği birbirinden güzel halk türküleri ile engelliler gönüllerince eğlendiler. Etkinlikte çocuklara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan çeşitli hediyelerin yanı sıra patlamış mısır, pamuklu şeker, balon ikram edildi. Aklıselim Öğrenci Grubunun düzenlediği palyaço gösterileri de engelli çocuklara unutulmaz saatler yaşattı. Programda ayrıca engelli iki çocuğa akülü araba hediye edildi.