Etkinliklerimiz

Ygs Deneme Sınavı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen YGS Deneme Sınavı yapılmış olup, Kahramanmaraş İl genelinde 109 okulda yapılan sınavlara 13.300 öğrenci katılmıştır.

Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş katılmıştır

Çanakkale Gezisi Etkinliği

Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği YGS deneme sınavında birinci olan öğrenciler, Çanakkale gezisine katılmaya hak kazandı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Hizmet binası önünde gerçekleştirilen uğurlama törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ile öğrenciler ve velileri katılmıştır.