Daire Başkanlığımızdan Haberler

BÜYÜKŞEHİR’DEN OKULLARDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullarda başlattığı çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR ‘ÇEVRE’Yİ ANLATIYOR

Çarşamba, 24.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, okullarda başlattığı eğitim seminerlerinde öğrencilere çevre konusunu anlatıyor.

VEKTÖRLE MÜCADELEDE FARKLI METOD

Salı, 23.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş’a ilkleri sunmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz aylarına hazırlık maksadıyla yürüttüğü vektörle mücadele çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

CADDELER GECE YIKANIYOR

Çarşamba, 17.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluğu olan caddelerde temizlik işlerini gece yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan ana arterlerde rutin temizlik çalışmalarını gündüz mesai saatlerinde yaparken, çalışmalardan dolayı oluşan, kum atıkları, toz vb gibi kirlilikten dolayı da yıkama işlemlerini gece saatlerinde tamamlıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇEVRE KONULU EĞİTİM

Salı, 16.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelindeki okullarda çocuklara çevre konulu eğitim vermeye hız kesmeden devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BÜTÜN İLÇELERDE İLAÇLAMA

Pazartesi, 08.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi uçkun mücadelesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesini sağlamak için ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE EĞİTİMİ

Salı, 02.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi TEMA Vakfı ile il genelinde öğrencilere Çevre ve Geri Dönüşüm konulu eğitim- bilinçlendirme çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi çevre konulu eğitimini ilk olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yabancı Diller Meslek Yüksek Okulunda başlattı.

BÜYÜKŞEHİR ÇEVRE KİRLİLİĞİNE İZİN VERMİYOR

Cuma, 21.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilimiz genelinde görüntü ve çevre kirliliği ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekiplerinin 7/24 hizmet vererek olası bir çevre ve görüntü kirliliğine müsaade etmiyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN OKULLARA ÇEVRE EĞİTİMİ

Perşembe, 13.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullarda çocuklara çevre konulu eğitim vermeye başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü, geleceğimiz olan çocuklara, çevre bilincini aşılama ve insan sağlığında önemi büyük olan Vektörle Mücadele konusunu anlatma amacıyla il genelinde okullarda eğitim çalışmaları başlattı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAYICI EĞİTİMİ

Salı, 07.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi biyosidal ürün kullanımı eğitimi verdi.