Daire Başkanlığımızdan Haberler

PERSONELE İLAÇLAMA EĞİTİMİ

Salı, 18.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Vektörle Mücadele konusunda il genelinde hizmet veren tüm Vektörle Mücadele personellerine ilaçlama eğitimi verildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Perşembe, 22.06.2017

Kahramanmaraş’ın gelişimi ve güzelleşmesi adına çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren Büyükşehir Belediyesi şimdi de şehir girişlerindeki yollarda temizlik ve bakım çalışmalarına başladı.

KATI ATIK BERTARAF TESİSİNE ZİYARET

Çarşamba, 31.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Katı Atık Bertaraf Tesislerini öğrenciler yerinde incelediler.

BÜYÜKŞEHİR’DEN OKULLARDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullarda başlattığı çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR ‘ÇEVRE’Yİ ANLATIYOR

Çarşamba, 24.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, okullarda başlattığı eğitim seminerlerinde öğrencilere çevre konusunu anlatıyor.

VEKTÖRLE MÜCADELEDE FARKLI METOD

Salı, 23.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş’a ilkleri sunmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz aylarına hazırlık maksadıyla yürüttüğü vektörle mücadele çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

CADDELER GECE YIKANIYOR

Çarşamba, 17.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluğu olan caddelerde temizlik işlerini gece yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan ana arterlerde rutin temizlik çalışmalarını gündüz mesai saatlerinde yaparken, çalışmalardan dolayı oluşan, kum atıkları, toz vb gibi kirlilikten dolayı da yıkama işlemlerini gece saatlerinde tamamlıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇEVRE KONULU EĞİTİM

Salı, 16.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelindeki okullarda çocuklara çevre konulu eğitim vermeye hız kesmeden devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BÜTÜN İLÇELERDE İLAÇLAMA

Pazartesi, 08.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi uçkun mücadelesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesini sağlamak için ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE EĞİTİMİ

Salı, 02.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi TEMA Vakfı ile il genelinde öğrencilere Çevre ve Geri Dönüşüm konulu eğitim- bilinçlendirme çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi çevre konulu eğitimini ilk olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yabancı Diller Meslek Yüksek Okulunda başlattı.