Daire Başkanlığımızdan Haberler

BÜYÜKŞEHİR GÜNLÜK 800 TON KATI ATIK TOPLUYOR

Cuma, 08.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre temizliğine verdiği önemden dolayı günlük 800 ton katı atığı toplayarak bertaraf tesislerine götürüyor.

BÜYÜKŞEHİR GÜNLÜK 111 MİLYON METREKARE İLAÇLAMA YAPIYOR

Cuma, 08.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vektörle mücadele konusunda çalışmalarına devam ederken günlük ortalama 111.000.000 metrekare alanı ilaçlıyor.

İLK 7 AYDA 534 TON TIBBI ATIK TOPLANDI

Çarşamba, 16.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü temizlik ve çevre bakım çalışmaları kapsamında 534 ton tıbbı atık topladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE GEÇİT YOK

Çarşamba, 02.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilimiz genelinde görüntü ve çevre kirliliği ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR SULAMA SİSTEMİ KURDU ÇİFTÇİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Salı, 01.08.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarımsal üretimi destekleme adına kırsal alanlarda kurduğu sulama sistemleri çiftçilerin yüzünü güldürdü.

PERSONELE İLAÇLAMA EĞİTİMİ

Salı, 18.07.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Vektörle Mücadele konusunda il genelinde hizmet veren tüm Vektörle Mücadele personellerine ilaçlama eğitimi verildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Perşembe, 22.06.2017

Kahramanmaraş’ın gelişimi ve güzelleşmesi adına çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren Büyükşehir Belediyesi şimdi de şehir girişlerindeki yollarda temizlik ve bakım çalışmalarına başladı.

KATI ATIK BERTARAF TESİSİNE ZİYARET

Çarşamba, 31.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Katı Atık Bertaraf Tesislerini öğrenciler yerinde incelediler.

BÜYÜKŞEHİR’DEN OKULLARDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullarda başlattığı çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR ‘ÇEVRE’Yİ ANLATIYOR

Çarşamba, 24.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, okullarda başlattığı eğitim seminerlerinde öğrencilere çevre konusunu anlatıyor.