Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı

Muhtelif Tür ve Miktarda Tente, Çadır Brandası, Çadır İskeleti, Plastik Masa, Plastik Sandalye, Odun Sobası, Odun Sobası Boruları Alımı

Yukarıda yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitede yayınlanan bilgilerin güncelliği, doğruluğu ve tamlığı konusunda azami özen gösterilmekle birlikte, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu konuda hiçbir taahhüt ve sorumluluk kabul etmez.

Mezar Tandırı Alımı

30.000 Adet Mezar Tandırı Alımı

Mezarlıkların Yabani Otlardan Temizlenmesi Hizmet Alımı

6.500 Dekar Mezarlıkların Yabani Otlardan Temizlenmesi Hizmet Alımı