Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü

Yöresel Elbise Alımı

25 Kalem Yöresel Elbise Alımı

Yukarıda yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitede yayınlanan bilgilerin güncelliği, doğruluğu ve tamlığı konusunda azami özen gösterilmekle birlikte, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu konuda hiçbir taahhüt ve sorumluluk kabul etmez.

12 Şubat Kurtuluş Bayramı Organizasyonu Hizmet Alımı

25 Kalem 12 Şubat Kurtuluş Bayramı Organizasyonu Hizmet Alımı

Bilbort, Raket (CLP) ve Dijital Baskı Yaptırılması Hizmet Alımı

12 Kalem Bilbort, Raket (CLP) ve Dijital Baskı Yaptırılması Hizmet Alımı

Uluslararası 5 Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı Organizasyonu Hizmet Alımı

1 Adet Uluslararası 5. Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı Organizasyonu Hizmet Alımı

2 Uluslararası Kahramanmaraş Dondurması Festivali Organizasyonu Hizmet Alımı

2 Uluslararası Kahramanmaraş Dondurması Festivali Organizasyonu Hizmet Alımı 1 Adet

Kitap Bastırılması Hizmet Alımı

4.000 takım ve 5.000 adet Kitap Bastırılması Hizmet Alımı.

Dondurma Müzesi Teşhir Tanzim Mal Alımı

35 Kalem Dondurma Müzesi Teşhir Tanzim Mal Alımı

Çanakkale Gezisi Organizasyonu Hizmet Alımı

Çanakkale Gezisi Organizasyonu Hizmet Alımı ( 515 kişi )

Ses Sistem Malzemeleri Alımı

1 takım Ses Sistem Malzemeleri Alımı

GELENEKSEL MADALYALI KAHRAMAN ŞEHİR YARIŞMASI SONUÇLANDI

Perşembe, 25.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü kapsamında ülke genelinde düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Arası Geleneksel Madalyalı Kahraman Şehir (2018) Şiir Yazma ve Resim Yapma Yarışması sonuçlandı.