Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü

Araç Kiralama Hizmet Alımı

1 Adet 25+1 Yolcu Kapasitesi Midibüs ( 10.000 km ) ve 1 Adet 46+1 Yolcu Kapasiteli Otobüs ( 10.000 km ) Kiralanması Hizmet Alımı

Yukarıda yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitede yayınlanan bilgilerin güncelliği, doğruluğu ve tamlığı konusunda azami özen gösterilmekle birlikte, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu konuda hiçbir taahhüt ve sorumluluk kabul etmez.

KARAZİYARET ADEM’DE SİNEMA GÜNLERİ

Salı, 16.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik düzenlediği kültürel etkinlikler kapsamında sinema günleri devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İMAM-HATİPLERE BİLGİLENDİRME

Pazartesi, 15.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi cami imam-hatiplerine aile danışma merkezilerinin çalışmalarına ilişkin bilgilendirme yaptı.

DELİGÖNÜLLER ADEM’DEN KÜLTÜR GEZİSİ

Pazartesi, 15.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik yürüttüğü kültürel aktiviteler tüm hızıyla devam ediyor.

İKRAM ÇEŞMESİNDEN ÇORBA AKIYOR

Cuma, 12.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin her sabah bir okulda öğrencilere sıcak çorba ikramı devam ediyor.

KARAZİYARET ADEM’DE ETÜD VE SİNEMA GÜNLERİ

Perşembe, 11.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik etüd çalışmaları ve sinema günleri etkinliği devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI

Salı, 02.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okullarda öğrencilere yönelik çorba dağıtım hizmetlerine devam ediyor.

KARAZİYARET ADEM’DEN SİNEMA GÜNLERİ

Salı, 26.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilerine yönelik düzenlediği sinema günleri etkinliği devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN RABİA CHRİSTİNE KONFERANSLARI

Pazartesi, 25.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından davet edilen ünlü bir bale sanatçısı iken Müslüman olan Rabia Christine Bordbeck konferans verdi.