Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü

Spor Malzemesi Alımı

7 Kalem Spor Malzemesi Alımı

Yukarıda yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitede yayınlanan bilgilerin güncelliği, doğruluğu ve tamlığı konusunda azami özen gösterilmekle birlikte, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu konuda hiçbir taahhüt ve sorumluluk kabul etmez.

Spor Malzemesi Alımı

41 Kalem Spor Malzemesi Alımı

BÜYÜKŞEHİR GENÇLERLE EL ELE

Cumartesi, 20.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu hafta sonu da gençleri doğa yürüyüşü ile buluşturdu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Pazar, 14.01.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu hafta sonu gençleri doğa yürüyüşü ile buluşturdu.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmalarını sağlamak amacıyla bir taraftan spor tesisleri yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan da çeşitli aktivitelerle gençlere sahip çıkmaya devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN SPOR KURSLARI DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 06.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde öğrencilere verilen spor kursları tüm hızıyla devam ediyor.

Kayak Malzemesi Alımı

7 Kalem Kayak Malzemesi Alımı

DİYABETE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YÜRÜDÜLER

Salı, 14.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla bir doğa yürüyüşü düzenledi.

BÜYÜKŞEHİR’İN SPOR KURSLARI DEVAM EDİYOR

Salı, 07.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki spor kursları aralıksız olarak devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN DİYABET YÜRÜYÜŞÜ

Pazartesi, 06.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla bir doğa yürüyüşü düzenliyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYANLARA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Cuma, 27.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bayanlara yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce haftada bir gün olmak üzere her Perşembe günü saat 09.00’da Doğa Yürüyüşü çalışmaları başladı.