Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü

Vektörle Mücadele Hizmetlerinin Yürütülmesi Hizmet Alımı

13 Kısım Muhtelif İlaç, Araç, Ekipman ile Vektörle Mücadele Hizmetlerinin Yürütülmesi Hizmet Alımı

Yukarıda yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitede yayınlanan bilgilerin güncelliği, doğruluğu ve tamlığı konusunda azami özen gösterilmekle birlikte, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu konuda hiçbir taahhüt ve sorumluluk kabul etmez.

Muhtelif Temizlik Malzemeleri Alımı

16 Kalem Muhtelif Tür ve Miktarda Temizlik Malzemesi Alımı

240.000 Ton Çöp Nakli, 12 Ay Süreli Katı Atık Aktarma İstasyonlarının İşletilmesi ve Atıkların Taşınması Hizmet Alımı.

Vektör Mücadelesinde Kullanılmak Üzere Alınacak Olan İlaçlama Makineleri Alımı

33 Adet Araç Üstü ULV İlaçlama Makinesi, 33 Adet Pülverizatör İlaçlama Makinesi ve 50 Adet Sırt Pompası Alımı

Muhtelif Temizlik Malzemeleri ve İş Elbisesi

29 kalem Muhtelif Temizlik Malzemeleri ve İş Elbisesi Alımı

Çevre Temizliği Araç Kiralanması Hizmeti Alımı

14 Araç ile 18 Ay Süreli Çevre Temizliği Hizmet Alımı İşi

Vektörle Mücadele Hizmetlerinin Yürütülmesi Hizmet Alımı

87 Personel, 45 araç, 94 adet ekipman 7 kalem ilaç malzemesi ile 10 Ay Süreli Vektörle Mücadele Hizmetlerinin Yürütülmesi Hizmet Alımı

Çevre Temizliği ile Atık Yönetimi İşlerinin Yürütülmesi Hizmet Alımı

365 Personel ve 14 Adet Araç ile 21 Ay Süreli Çevre Temizliği ve Atık Yönetimi İşlerinin Yürütülmesi Hizmet Alımı

Çevre Temizliği ile Atık Yönetimi İşlerinin Yürütülmesi Hizmet Alımı

28 Adet Personel ve 230.000 ton Çöp Nakli ile 12 Ay Süreli Katı Atık Aktarma İstasyonlarının İşletilmesi ve Atıkların Taşınması Hizmet Alımı.

Sayfalar